Home
Boats
Cars, Motorcycles
Contact
Gallery
Suomi/Finnish
 


Kiinnostaako Sinua amerikkalaisen tuotteen hankinta? Josko se on auto, kaytetty vene, moottoripyora, monkija tms. ota meihin MG Exportissa yhteytta ja anna meidan auttaa Sinua sen hankinnassa. Me pyrimme loytamaan juuri etsimasi tuotteen toiveidesi mukaan. Firmamme perusidea lahtee siita, etta tarjoamme "One-Stop-Shopping"-palvelua ja tehda amerikkalaisen tuotteen hankinta Sinulle mahdollisimman helpoksi ja halvaksi.

Seuraavat palvelut ovat meidan erikoisosaamistamme:

* Tuotteen etsiminen, testaaminen ja osto toiveidesi seka hintahaarukkasi mukaan

* Ammattilaisen, 15 vuoden kokemuksen omaavan pakkausfirman palvelut

* USA:n maarahdit ja kuljetukset lahtosatamaan

* USA:n tulli-, vientiselvitykset ja huolinta

* Halvimmat mahdolliset merirahdit haluamaasi satamaan

* CE certifikointi 10vuotta vanhoille ja sita nuoremmille kaytetyille veneille EU maihin

Tarvitsemme vain Sinun yhteydenottosi ja paasemme tyon alkuun. Ilmoita meille tuotteen merkki, malli (vuosimalli) seka hintahaarukkasi ja me ryhdymme toihin. Loydettyamme 2-3 vaihtoehtoa lahetamme Sinulle kirjallisena jokaisesta vaihtoehdoista detaalit kuvineen ja mahdollisine videoineen Sinun harkittavaksi josko etenemme tuotteen testaamiseen, ostoon ja rahtaukseen.

Meilla MG Exportissa on 16 vuoden kokemus kansainvalisessa logistiikka- ja huolinta-alalla, joten merirahdit hoidamme tuotteen koosta riippuen joko konttikuljetuksena tai Ro Ro:na. Kaikkien naiden vuosien saatossa olemme luoneet mahtavan kontaktiverkoston, joka takaa halvimmat rahtihinnat seka turvallisen ja luotettavan kuljetuksen.

MG Exports perheyrityksemme vahvuutena pidamme ammattitaitoamme, luotettavuutta, kommunikaatiokykyjamme seka Sinun toiveidesi tayttamista amerikkalaisen tuotteesi ostossa ja kansainvalisessa kuljetuksessa.

Ole hyva ja ota meihin yhteytta. Kiitos kiinnostuksestasi palvelujamme seka yritystamme kohtaan!

Saat meihin yhteytta joko puhelimitse 1-843-709-5240 tai sahkopostitse info@mginternationalexports.com .



 







Top